Bibian Mentel (48) overleden, bekijk haar laatste interview: "Alles is gezegd"

Bibian Mentel (48) overleden, bekijk haar laatste interview: "Alles is gezegd"

Snowboardster en voorvechtster van de gehandicaptensport Bibian Mentel is maandagmiddag op 48-jarige leeftijd overleden. Ze vocht meer dan twintig jaar tegen herhaaldelijk terugkerende kanker. Vorige week gaf ze nog een interview. Ze was toen bij de opening van een Cruijff Court die haar naam draagt. Ze gaf ook nog een interview aan NOS.

Lees verder onder de video

Bibian Mentel (48) overleden, bekijk haar <em>laatste interview</em>: &quot;Alles is gezegd&quot; Snowboardster en voorvechtster van de gehandicaptensport Bibian Mentel is maandagmiddag op 48-jarige leeftijd overleden. Ze vocht meer dan twintig jaar tegen herhaaldelijk terugkerende kanker. Vorige week gaf ze nog een interview. Ze was toen bij de opening van een Cruijff Court die haar naam draagt. Ze gaf ook nog een interview aan NOS. Lees verder onder de video "Alles is gezegd"In het interview hierboven spreekt Mentel mooie woorden. Ze zegt onder andere dat het leven wat haar betreft nog wel even door mag gaan. "We hebben nog veel te veel stippen op de horizon staan." Maar ze zei ook: "Het is ook oké. Ik bedoel, alles is gezegd." Door haar kracht en positiviteit verliezen we met Bibian Mentel een inspiratiebron voor velen. Bekijk de video van NOS Sport hierboven. Bekijk ook Beau: Humberto Tan en Erik Scherder reageren op overlijden Bibian Mentel Bekijk deze video »
Nieuws :
Bibian Mentel (48) overleden, bekijk haar laatste interview: "Alles is gezegd"

"Alles is gezegd"
In het interview hierboven spreekt Mentel mooie woorden. Ze zegt onder andere dat het leven wat haar betreft nog wel even door mag gaan. "We hebben nog veel te veel stippen op de horizon staan." Maar ze zei ook: "Het is ook oké. Ik bedoel, alles is gezegd." Door haar kracht en positiviteit verliezen we met Bibian Mentel een inspiratiebron voor velen.

Bekijk de video van NOS Sport hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bibian Mentel (48) overleden, bekijk haar laatste interview: "Alles is gezegd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier