René van der Gijp in VI: "Pierre van Hooijdonk lulde weer uit zijn nek bij Studio Voetbal"

René van der Gijp in VI: "Pierre van Hooijdonk lulde weer uit zijn nek bij Studio Voetbal"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 29 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 29 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

René van der Gijp in <em>VI</em>: &quot;Pierre van Hooijdonk lulde weer uit zijn nek bij <em>Studio Voetbal</em>&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 29 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 29 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Dat de heren van Veronica Inside geen fan zijn van Pierre van Hooijdonk, dat is bekend. Ook afgelopen zondag bij Studio Voetbal was hij weer een bron van ergernis voor de heren. René van der Gijp: "Hij lulde weer uit zijn nek." Johan Derksen kon er naar eigen zeggen geen touw aan vastknopen. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
René van der Gijp in VI: "Pierre van Hooijdonk lulde weer uit zijn nek bij Studio Voetbal"

Dat de heren van Veronica Inside geen fan zijn van Pierre van Hooijdonk, dat is bekend. Ook afgelopen zondag bij Studio Voetbal was hij weer een bron van ergernis voor de heren. René van der Gijp: "Hij lulde weer uit zijn nek." Johan Derksen kon er naar eigen zeggen geen touw aan vastknopen.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp in VI: "Pierre van Hooijdonk lulde weer uit zijn nek bij Studio Voetbal" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV