Op1 gemist? Yosef Tekeste-Yemane probeert al 13 jaar Nederlander te worden

Op1 gemist? Yosef Tekeste-Yemane probeert al 13 jaar Nederlander te worden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 29 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 29 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Yosef Tekeste-Yemane probeert al 13 jaar Nederlander te worden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 29 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 29 maart terugkijken bij Gids.tv. Yosef Tekeste-Yemane probeert al 13 jaar Nederlander te worden. Hij heeft hevige kritiek op minster Ankie Broekers-Knol. In dit fragment van Op1 legt hij uit hoe hij van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Gelukkig wordt hij gesteund door (bijna ex-)CDA-kamerlid Madeleine van Toorenburg en Peter R. de Vries. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Yosef Tekeste-Yemane probeert al 13 jaar Nederlander te worden

Yosef Tekeste-Yemane probeert al 13 jaar Nederlander te worden. Hij heeft hevige kritiek op minster Ankie Broekers-Knol. In dit fragment van Op1 legt hij uit hoe hij van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Gelukkig wordt hij gesteund door (bijna ex-)CDA-kamerlid Madeleine van Toorenburg en Peter R. de Vries.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV