Zien: Freek Vonk vermoordt rechter met gifslang en kijkt tevreden terug

Zien: Freek Vonk vermoordt rechter met gifslang en kijkt tevreden terug

Bizarre beelden uit de rechtbank. Bioloog Freek Vonk moet voorkomen vanwege dierenmishandeling: hij zou de kop van een stinkdier af hebben gewrikt met een schop. Freek laat niet over zich heen lopen - en vermoordt de rechter met een gifslang. Uiteraard gaat het hier weer om een hilarische parodie van Comedy Central.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Freek Vonk</em> vermoordt rechter met gifslang en kijkt tevreden terug Bizarre beelden uit de rechtbank. Bioloog Freek Vonk moet voorkomen vanwege dierenmishandeling: hij zou de kop van een stinkdier af hebben gewrikt met een schop. Freek laat niet over zich heen lopen - en vermoordt de rechter met een gifslang. Uiteraard gaat het hier weer om een hilarische parodie van Comedy Central. Lees verder onder de video. AkkefietjesDe rechter ondervraagt Freek Vonk stevig: "U zag dat dier en dacht, die moet dood?" Vol overtuiging antwoordt Freek: "Ja, handelen." De bioloog beaamt ook dat hij in het verleden wel vaker akkefietjes heeft gehad met dieren. Wanner zijn gifslang de rechter aanvalt barst Freek in lachen uit en later kijkt hij tevreden terug: "Het is perfect gegaan, heel blij." Bekijk de hilarische video van Comedy Central hierboven. Bekijk ook Zien: Boer zoekt vrouw gaat niet door, maar boeren "willen gewoon neuken" Bekijk deze video » Zien: Hugo de Jonge vertegenwoordigt Nederland op Eurovisie Songfestival Bekijk deze video » Zien: Kees van der Staaij schittert als verleider in Temptation Island Bekijk deze video »
Humor :
Zien: Freek Vonk vermoordt rechter met gifslang en kijkt tevreden terug

Akkefietjes
De rechter ondervraagt Freek Vonk stevig: "U zag dat dier en dacht, die moet dood?" Vol overtuiging antwoordt Freek: "Ja, handelen." De bioloog beaamt ook dat hij in het verleden wel vaker akkefietjes heeft gehad met dieren. Wanner zijn gifslang de rechter aanvalt barst Freek in lachen uit en later kijkt hij tevreden terug: "Het is perfect gegaan, heel blij."

Bekijk de hilarische video van Comedy Central hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Freek Vonk vermoordt rechter met gifslang en kijkt tevreden terug of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV