Zien: beruchte Mieraskerk in Krimpen aan den IJssel vernield door vuurwerkbom

Zien: beruchte Mieraskerk in Krimpen aan den IJssel vernield door vuurwerkbom

Zondag (28 maart) kwam de Mieraskerk in Krimpen aan den IJssel op een vervelende manier in het nieuws: een verslaggever van RTV Rijnmond werd aangevallen door kerkgangers. Een dag later vond er een flinke explosie plaats bij de kerk.

Lees verder onder de video.

Zien: beruchte <em>Mieraskerk</em> in Krimpen aan den IJssel vernield door vuurwerkbom Zondag (28 maart) kwam de Mieraskerk in Krimpen aan den IJssel op een vervelende manier in het nieuws: een verslaggever van RTV Rijnmond werd aangevallen door kerkgangers. Een dag later vond er een flinke explosie plaats bij de kerk. Lees verder onder de video. VuurwerkbomOmwonenden schrokken midden in de nacht wakker van een enorme knal bij de kerk. Vermoedelijk is daar een vuurwerkbom neergelegd, die flinke schade aan het gebouw heeft toegebracht. De politie doet onderzoek naar het incident en een mogelijk verband tussen de explosie en de rel van zondag. Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Heftige beelden uit Urk: verslaggevers meerdere malen mishandeld en aangereden Bekijk deze video » Op1 gemist? Rijnmond-verslaggever Jacco van Giessen over aanval in Krimpen Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: beruchte Mieraskerk in Krimpen aan den IJssel vernield door vuurwerkbom

Vuurwerkbom
Omwonenden schrokken midden in de nacht wakker van een enorme knal bij de kerk. Vermoedelijk is daar een vuurwerkbom neergelegd, die flinke schade aan het gebouw heeft toegebracht. De politie doet onderzoek naar het incident en een mogelijk verband tussen de explosie en de rel van zondag.

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV