Bibian Mentel krijgt eerbetoon in Beau van Ruben Annink: 'Dat het morgen lukt'

Bibian Mentel krijgt eerbetoon in Beau van Ruben Annink: 'Dat het morgen lukt'

Gisteren (maandag 29 maart) werd bekend dat Bibian Mentel op 48-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van een jarenlange strijd tegen kanker. Zanger Ruben Annink bracht 's avonds een eerbetoon aan haar in Beau met het lied 'Dat het morgen kan'.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 29 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 29 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Bibian Mentel</em> krijgt eerbetoon in <em>Beau</em> van Ruben Annink: 'Dat het morgen lukt' Gisteren (maandag 29 maart) werd bekend dat Bibian Mentel op 48-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van een jarenlange strijd tegen kanker. Zanger Ruben Annink bracht 's avonds een eerbetoon aan haar in Beau met het lied 'Dat het morgen kan'. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 29 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 29 maart terugkijken bij Gids.tv. Paralympisch kampioenMentel vocht ruim twintig jaar tegen de hardnekkig terugkerende kanker, maar in de tussentijd wist ze wél drie keer Paralympisch kampioen te worden - een buitengewoon indrukwekkende prestatie. In Sochi en Pyongchang won ze goud op de snowboardcross en in Pyongchang voegde ze daar een gouden plak voor de banked slalom aan toe. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
Bibian Mentel krijgt eerbetoon in Beau van Ruben Annink: 'Dat het morgen lukt'

Paralympisch kampioen
Mentel vocht ruim twintig jaar tegen de hardnekkig terugkerende kanker, maar in de tussentijd wist ze wél drie keer Paralympisch kampioen te worden - een buitengewoon indrukwekkende prestatie. In Sochi en Pyongchang won ze goud op de snowboardcross en in Pyongchang voegde ze daar een gouden plak voor de banked slalom aan toe.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bibian Mentel krijgt eerbetoon in Beau van Ruben Annink: 'Dat het morgen lukt' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier