Video: grote politieactie in Montfoort, stormram gebruikt

Video: grote politieactie in Montfoort, stormram gebruikt

In het Utrechtse Montfoort vond dinsdagochtend een grote politieactie plaats: meer dan twintig agenten deden een inval in een woning en een bedrijfspand en maakten daarbij onder andere gebruik van een stormram. Waar precies naar gezocht werd en of er mensen zijn aangehouden wordt later vandaag bekend gemaakt. De eerste beelden vanuit Montfoort zie je hieronder, in de video van Hart van Nederland.

Video: grote politieactie in <em>Montfoort</em>, stormram gebruikt In het Utrechtse Montfoort vond dinsdagochtend een grote politieactie plaats: meer dan twintig agenten deden een inval in een woning en een bedrijfspand en maakten daarbij onder andere gebruik van een stormram. Waar precies naar gezocht werd en of er mensen zijn aangehouden wordt later vandaag bekend gemaakt. De eerste beelden vanuit Montfoort zie je hieronder, in de video van Hart van Nederland.
TV :
Video: grote politieactie in Montfoort, stormram gebruikt


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: grote politieactie in Montfoort, stormram gebruikt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier