Zien: Barbara Barend mocht Bibian Mentel drie uur lang interviewen op ziekbed

Zien: Barbara Barend mocht Bibian Mentel drie uur lang interviewen op ziekbed

Sportjournalist Barbara Barend heeft onlangs nog uitgebreid gesproken met Bibian Mentel, die gisteren (maandag 29 maart) op 48-jarige leeftijd overleed. Drie uur lang spraken ze met elkaar voor een interview dat na Bibians dood geplaatst zal worden.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Barbara Barend</em> mocht Bibian Mentel drie uur lang interviewen op ziekbed Sportjournalist Barbara Barend heeft onlangs nog uitgebreid gesproken met Bibian Mentel, die gisteren (maandag 29 maart) op 48-jarige leeftijd overleed. Drie uur lang spraken ze met elkaar voor een interview dat na Bibians dood geplaatst zal worden. Lees verder onder de video. Afscheid nemenBarbara kreeg eerst te horen van Bibians man Edwin Spee dat het niet goed ging met haar, waarna ze vroeg of er nog een mogelijkheid was om afscheid te nemen. Dat werd uiteindelijk dus een gesprek van drie uur over het leven. Barbara vroeg bijvoorbeeld aan Bibian wat ze tegen haar zoon zou zeggen als hij gaat trouwen, wat ze nog kwijt wou aan haar moeder en nog veel meer. Dat interview verschijnt binnenkort in het magazine Helden. Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beau: Humberto Tan en Erik Scherder reageren op overlijden Bibian Mentel Bekijk deze video » Bibian Mentel krijgt eerbetoon in Beau van Ruben Annink: 'Dat het morgen lukt' Bekijk deze video » Bibian Mentel bedankt Bas Smit voor Suströmming challenge: "Fantastisch" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Barbara Barend mocht Bibian Mentel drie uur lang interviewen op ziekbed

Afscheid nemen
Barbara kreeg eerst te horen van Bibians man Edwin Spee dat het niet goed ging met haar, waarna ze vroeg of er nog een mogelijkheid was om afscheid te nemen. Dat werd uiteindelijk dus een gesprek van drie uur over het leven. Barbara vroeg bijvoorbeeld aan Bibian wat ze tegen haar zoon zou zeggen als hij gaat trouwen, wat ze nog kwijt wou aan haar moeder en nog veel meer. Dat interview verschijnt binnenkort in het magazine Helden.

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Barbara Barend mocht Bibian Mentel drie uur lang interviewen op ziekbed of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV