Dinsdag in Ik vertrek: Marc en Madelon hebben geen idee welk vlees ze kopen

Dinsdag in Ik vertrek: Marc en Madelon hebben geen idee welk vlees ze kopen

In de aflevering van Ik vertrek van dinsdag 30 maart volgen we Marc, voormalig manager van het programma, en zijn grote liefde Madelon. Zij vertrekken naar Spanje en willen een barbecue organiseren, maar ze hebben geen idee welk vlees ze kopen...

Lees verder onder de video.

Dinsdag in <em>Ik vertrek</em>: Marc en Madelon hebben geen idee welk vlees ze kopen In de aflevering van Ik vertrek van dinsdag 30 maart volgen we Marc, voormalig manager van het programma, en zijn grote liefde Madelon. Zij vertrekken naar Spanje en willen een barbecue organiseren, maar ze hebben geen idee welk vlees ze kopen... Lees verder onder de video. Schaap of varken?Bij de Spaanse slager hebben ze wel zin in lamskoteletjes, maar kopen ze die uiteindelijk wel? De man achter de toonbank zegt dat hetgeen ze aanwijzen "cerdo" is, wat volgens Marc en Madelon "schaap" betekent. Ze vinden het vlees echter wel érg veel lijken op een karbonade - van een varken. Bekijk het fragment uit Ik vertrek hierboven. Ik vertrek is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ik Vertrek: Jurgen en Marieke krijgen enorme Italiaanse lunch bij dorpsoudste Nico Bekijk deze video » Dinsdag in Ik Vertrek: Familie Knops heeft moeite met Spaanse taal Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag in Ik vertrek: Marc en Madelon hebben geen idee welk vlees ze kopen

Schaap of varken?
Bij de Spaanse slager hebben ze wel zin in lamskoteletjes, maar kopen ze die uiteindelijk wel? De man achter de toonbank zegt dat hetgeen ze aanwijzen "cerdo" is, wat volgens Marc en Madelon "schaap" betekent. Ze vinden het vlees echter wel érg veel lijken op een karbonade - van een varken.

Bekijk het fragment uit Ik vertrek hierboven.

Ik vertrek is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Ik vertrek: Marc en Madelon hebben geen idee welk vlees ze kopen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier