'Slijptol' Mark Baanders stuit ook bij Mieraskerk op boze mensen: "Donder op joh!"

'Slijptol' Mark Baanders stuit ook bij Mieraskerk op boze mensen: "Donder op joh!"

'Slijptol' Mark Baanders werd afgelopen zondag (28 maart) belaagd door woedende kerkgangers in Urk. Ook in Krimpen aan den IJssel was het raak met een verslaggever van RTV Rijnmond, en daar ontplofte vannacht een explosief bij de kerk. Baanders bracht een bezoekje en stuitte opnieuw op woedende bewoners.

Lees verder onder de video.

'Slijptol' <em>Mark Baanders</em> stuit ook bij Mieraskerk op boze mensen: &quot;Donder op joh!&quot; 'Slijptol' Mark Baanders werd afgelopen zondag (28 maart) belaagd door woedende kerkgangers in Urk. Ook in Krimpen aan den IJssel was het raak met een verslaggever van RTV Rijnmond, en daar ontplofte vannacht een explosief bij de kerk. Baanders bracht een bezoekje en stuitte opnieuw op woedende bewoners. Lees verder onder de video. "Donder op joh!"De meeste passanten die Baanders ondervraagt reageren normaal en vriendelijk, maar één man moet niets van hem hebben. "Je ken beter weggaan. Ze hadden je nog veel meer in mekaar motten trappen in Urk!" Als Baanders toch dichterbij komt, smijt de boze man zijn microfoon weg. "Donder op joh!" Ook de cameraman moet het ontgelden: "Wil je dat effe laten? Anders gooi ik dat bord naar je harses!" Bekijk de reportage van PowNed hierboven. Bekijk ook Op1 gemist? Rijnmond-verslaggever Jacco van Giessen over aanval in Krimpen Bekijk deze video » Zien: beruchte Mieraskerk in Krimpen aan den IJssel vernield door vuurwerkbom Bekijk deze video »
Nieuws :
'Slijptol' Mark Baanders stuit ook bij Mieraskerk op boze mensen: "Donder op joh!"

"Donder op joh!"
De meeste passanten die Baanders ondervraagt reageren normaal en vriendelijk, maar één man moet niets van hem hebben. "Je ken beter weggaan. Ze hadden je nog veel meer in mekaar motten trappen in Urk!" Als Baanders toch dichterbij komt, smijt de boze man zijn microfoon weg. "Donder op joh!" Ook de cameraman moet het ontgelden: "Wil je dat effe laten? Anders gooi ik dat bord naar je harses!"

Bekijk de reportage van PowNed hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV