Op1: Joost Vullings vraagt zich af of de ex-verkenners openheid gaan geven in het Kamerdebat

Op1: Joost Vullings vraagt zich af of de ex-verkenners openheid gaan geven in het Kamerdebat

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 30 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 30 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Joost Vullings vraagt zich af of de <em>ex-verkenners</em> openheid gaan geven in het Kamerdebat Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 30 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 30 maart terugkijken bij Gids.tv. Morgen vindt het Tweede Kamerdebat plaats over de uitgelekte formatienotities van Ollongren. Verantwoordelijkheid hebben de ex-verkenners Jorritsma en Ollongren al genomen, maar krijgen we nu ook meer te weten over wat er precies heeft plaatsgevonden? Joost Vullings reageert: "Iedereen gaat er vanuit dat we context gaan krijgen over hoe dat is gegaan is die stadhouderskamer, maar of ze volledig openheid gaan geven..." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Joost Vullings vraagt zich af of de ex-verkenners openheid gaan geven in het Kamerdebat

Morgen vindt het Tweede Kamerdebat plaats over de uitgelekte formatienotities van Ollongren. Verantwoordelijkheid hebben de ex-verkenners Jorritsma en Ollongren al genomen, maar krijgen we nu ook meer te weten over wat er precies heeft plaatsgevonden? Joost Vullings reageert: "Iedereen gaat er vanuit dat we context gaan krijgen over hoe dat is gegaan is die stadhouderskamer, maar of ze volledig openheid gaan geven..."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Joost Vullings vraagt zich af of de ex-verkenners openheid gaan geven in het Kamerdebat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier