Beau gemist? Beau duikt de camper in

Beau gemist? Beau duikt de camper in

Campers zijn niet aan te slepen, zo blijkt uit de laatste cijfers. Waarom zijn ze zo populair en wat zijn de pareltjes van de markt? Beau van Erven Dorens nam een kijkje in twee exemplaren, met de trotse eigenaar Saskia en met presentator Sander Janson, bekend van Campinglife.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 30 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 30 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau gemist?</em> Beau duikt de camper in Campers zijn niet aan te slepen, zo blijkt uit de laatste cijfers. Waarom zijn ze zo populair en wat zijn de pareltjes van de markt? Beau van Erven Dorens nam een kijkje in twee exemplaren, met de trotse eigenaar Saskia en met presentator Sander Janson, bekend van Campinglife. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 30 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 30 maart terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beau gemist? Beau duikt de camper in


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Beau duikt de camper in of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier