Trailer: Actiefilm Stolen woensdag te zien bij RTL 7

Trailer: Actiefilm Stolen woensdag te zien bij RTL 7

In de actiefilm Stolen moet Nicolas Cage in de rol van een meesterdief zijn ontvoerde dochter zien te bevrijden. Als een goed uitgekiende bankroof toch mislukt, blijft Will Montgomery (Nicolas Cage) bewusteloos met de buit op straat achter. Zijn handlangers weten wel te ontkomen. Bekijk de trailer van Stolen hieronder.

Stolen is woensdag 31 maart om 20:29 uur te zien bij RTL 7. Je kunt Stolen streamen via ondermeer Netflix.

Trailer: Actiefilm <em>Stolen</em> woensdag te zien bij <em>RTL 7</em> In de actiefilm Stolen moet Nicolas Cage in de rol van een meesterdief zijn ontvoerde dochter zien te bevrijden. Als een goed uitgekiende bankroof toch mislukt, blijft Will Montgomery (Nicolas Cage) bewusteloos met de buit op straat achter. Zijn handlangers weten wel te ontkomen. Bekijk de trailer van Stolen hieronder. Stolen is woensdag 31 maart om 20:29 uur te zien bij RTL 7. Je kunt Stolen streamen via ondermeer Netflix. Bekijk ook Bekijk de trailer: Two Distant Strangers 9 april op Netflix Bekijk deze video » Shadow and Bone vanaf 23 april op Netflix (trailer) Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Actiefilm Stolen woensdag te zien bij RTL 7


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Actiefilm Stolen woensdag te zien bij RTL 7 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV