Zien: Leonie ter Braak misselijk door uitspraak in Kinderen kopen een huis

Zien: Leonie ter Braak misselijk door uitspraak in Kinderen kopen een huis

In het nieuwe programma van Leonie ter Braak 'Kinderen kopen een huis' worden de rollen omgedraaid: niet de ouders, maar de kinderen gaan op huizenjacht. Bekijk een fragment van Kinderen kopen een huis hieronder.

Het nieuwe programma Kinderen kopen een huis is vanaf woensdag 24 maart wekelijks om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Kinderen kopen een huis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>Leonie ter Braak</em> misselijk door uitspraak in <em>Kinderen kopen een huis</em> In het nieuwe programma van Leonie ter Braak 'Kinderen kopen een huis' worden de rollen omgedraaid: niet de ouders, maar de kinderen gaan op huizenjacht. Bekijk een fragment van Kinderen kopen een huis hieronder. Het nieuwe programma Kinderen kopen een huis is vanaf woensdag 24 maart wekelijks om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Kinderen kopen een huis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Leonie ter Braak eerlijk over programma Kinderen kopen een huis: "Is dit echt een probleem?" Bekijk deze video » Kinderen kopen een huis: "Twee badkamers, want vrouwen willen privacy" Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV