BN'ers in het ziekenhuis gemist? Emotioneel gesprek tussen Richard Groenendijk en zieke man

BN'ers in het ziekenhuis gemist? Emotioneel gesprek tussen Richard Groenendijk en zieke man

In het programma BN'ers in het ziekenhuis vertelt een zieke man zijn verdrietige verhaal: "Het eerste wat ik doe: is een taart halen", zegt de zieke man als hij op een dag goed nieuws krijgt. Bekijk het BN'ers in het ziekenhuis-fragment met Richard Groenendijk hieronder.

<em>BN'ers in het ziekenhuis</em> gemist? Emotioneel gesprek tussen <em>Richard Groenendijk</em> en <em>zieke man</em> In het programma BN'ers in het ziekenhuis vertelt een zieke man zijn verdrietige verhaal: "Het eerste wat ik doe: is een taart halen", zegt de zieke man als hij op een dag goed nieuws krijgt. Bekijk het BN'ers in het ziekenhuis-fragment met Richard Groenendijk hieronder. Het nieuwe programma BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Olcay Gulsen: "Ruud wordt opnieuw naar operatiekamer gebracht" Bekijk deze video » BN'ers in het ziekenhuis: Monic Hendrickx geraakt door harttransplantatie-verhaal Bekijk deze video »

Het nieuwe programma BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op BN'ers in het ziekenhuis gemist? Emotioneel gesprek tussen Richard Groenendijk en zieke man of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier