Live stream debat Tweede Kamer met Ollongren en Jorritsma over mislukte verkenning

Live stream debat Tweede Kamer met Ollongren en Jorritsma over mislukte verkenning

UPDATE: het debat over de mislukte verkenning is uitgesteld naar donderdag 1 april.

Er heerst politieke hoogspanning in Nederland. Kajsa Ollongren (D66) en Annemarie Jorritsma (VVD), die waren aangesteld als verkenners, hebben een bom onder de formatie gelegd met hun veelbesproken aantekeningen. Op woensdag 31 maart verschijnen ze in een Tweede Kamerdebat om zich te verantwoorden.

Lees verder onder de video.

Live stream <em>debat Tweede Kamer</em> met Ollongren en Jorritsma over mislukte verkenning UPDATE: het debat over de mislukte verkenning is uitgesteld naar donderdag 1 april. Er heerst politieke hoogspanning in Nederland. Kajsa Ollongren (D66) en Annemarie Jorritsma (VVD), die waren aangesteld als verkenners, hebben een bom onder de formatie gelegd met hun veelbesproken aantekeningen. Op woensdag 31 maart verschijnen ze in een Tweede Kamerdebat om zich te verantwoorden. Lees verder onder de video. Pieter OmtzigtEen week geleden werd Kajsa Ollongren gefotografeerd op het Binnenhof, nadat ze in allerijl de Kamer moest verlaten vanwege een coronabesmetting. Ze droeg haar aantekeningen open en bloot bij zich, waar zeer discrete informatie op stond. Zo ging het over CDA-politicus Pieter Omtzigt, voor wie een "functie elders" in het verschiet leek te liggen, de onderhanelingstechniek van Wopke Hoekstra en het feit dat de linkse partijen elkaar niet vast zouden houden. Kijk hierboven op woensdag 31 maart vanaf +/- 15.00 uur LIVE naar het Tweede Kamerdebat met Kajsa Ollongren en Annemarie Jorritsma. Bekijk ook Beau gemist? 'Positie Omtzigt, functie elders', roept veel vragen op Bekijk deze video » Even Tot Hier gemist? Pieter Omtzigt moet naar 'functie elders' (video) Bekijk deze video » Lilian Marijnissen over formatie in Op1: "Op deze manier absoluut niet meeregeren" Bekijk deze video »
Live :
Live stream debat Tweede Kamer met Ollongren en Jorritsma over mislukte verkenning

Pieter Omtzigt
Een week geleden werd Kajsa Ollongren gefotografeerd op het Binnenhof, nadat ze in allerijl de Kamer moest verlaten vanwege een coronabesmetting. Ze droeg haar aantekeningen open en bloot bij zich, waar zeer discrete informatie op stond. Zo ging het over CDA-politicus Pieter Omtzigt, voor wie een "functie elders" in het verschiet leek te liggen, de onderhanelingstechniek van Wopke Hoekstra en het feit dat de linkse partijen elkaar niet vast zouden houden.

Kijk hierboven op woensdag 31 maart vanaf +/- 15.00 uur LIVE naar het Tweede Kamerdebat met Kajsa Ollongren en Annemarie Jorritsma.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream debat Tweede Kamer met Ollongren en Jorritsma over mislukte verkenning of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier