Bekijk trailer Manhunt: Unabomber (vanaf donderdag 1 april op Veronica)

Bekijk trailer Manhunt: Unabomber (vanaf donderdag 1 april op Veronica)

Vanaf donderdag 1 april is de Amerikaanse misdaad-/thrillerserie Manhunt: Unabomber te zien op Veronica. Deze serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en gaat over de jacht op de zogeheten 'Unabomber'.

Lees verder onder de video.

Bekijk trailer <em>Manhunt: Unabomber</em> (vanaf donderdag 1 april op Veronica) Vanaf donderdag 1 april is de Amerikaanse misdaad-/thrillerserie Manhunt: Unabomber te zien op Veronica. Deze serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en gaat over de jacht op de zogeheten 'Unabomber'. Lees verder onder de video. MoordenWe volgen FBI-profiler James R. Fitzgerald, die werkzaam is bij de speciale Unabomb-taskforce. Dit team doet onderzoek naar de bombardementen en moorden die gepleegd worden door een man die bekend is komen te staan als de Unabomber. Bekijk de trailer van Manhunter: Unabomber hierboven. De nieuwe misdaadserie Manhunt: Unabomber is vanaf donderdag 1 april wekelijks om 21.25 uur met dubbele afleveringen te zien op Veronica. Je kunt alle afleveringen van Manhunt: Unabomber terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Bekijk trailer thrillerserie Your Honor (vanaf woensdag 24 maart op Net5) Bekijk deze video » Bekijk trailer The Handmaid’s Tale seizoen 4 Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk trailer Manhunt: Unabomber (vanaf donderdag 1 april op Veronica)

Moorden
We volgen FBI-profiler James R. Fitzgerald, die werkzaam is bij de speciale Unabomb-taskforce. Dit team doet onderzoek naar de bombardementen en moorden die gepleegd worden door een man die bekend is komen te staan als de Unabomber.

Bekijk de trailer van Manhunter: Unabomber hierboven.

De nieuwe misdaadserie Manhunt: Unabomber is vanaf donderdag 1 april wekelijks om 21.25 uur met dubbele afleveringen te zien op Veronica. Je kunt alle afleveringen van Manhunt: Unabomber terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer Manhunt: Unabomber (vanaf donderdag 1 april op Veronica) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier