De Mol's Hoop: Jongen krijgt rijbewijs cadeau: "Kom, knuffelen"

De Mol's Hoop: Jongen krijgt rijbewijs cadeau: "Kom, knuffelen"

Johnny de Mol staat gezinnen in financiële nood bij in het nieuwe SBS6-programma De Mol's Hoop. Bekijk hieronder de De Mol's Hoop-promo van woensdag 31 maart waarin een jongen verrast wordt met een rijbewijs.

Lees verder onder de video.

<em>De Mol's Hoop</em>: Jongen krijgt rijbewijs cadeau: &quot;Kom, knuffelen&quot; Johnny de Mol staat gezinnen in financiële nood bij in het nieuwe SBS6-programma De Mol's Hoop. Bekijk hieronder de De Mol's Hoop-promo van woensdag 31 maart waarin een jongen verrast wordt met een rijbewijs. Lees verder onder de video. "Dat is mijn hoop"Johnny de Mol zegt over het nieuwe programma: "Ervoor zorgen dat gezinnen met pech weer een toekomst hebben en kunnen leven in plaats van overleven… dat is mijn hoop." De Mol's Hoop is elke woensdag om 21:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van De Mol's Hoop terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard Aangifte ex Johnny de Mol 'discutabel' volgens John van den Heuvel Bekijk deze video » Bekijk promo De Mol's Hoop: Johnny de Mol geeft gezinnen financiële hoop Bekijk deze video »

"Dat is mijn hoop"
Johnny de Mol zegt over het nieuwe programma: "Ervoor zorgen dat gezinnen met pech weer een toekomst hebben en kunnen leven in plaats van overleven… dat is mijn hoop."

De Mol's Hoop is elke woensdag om 21:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van De Mol's Hoop terugkijken via Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Mol's Hoop: Jongen krijgt rijbewijs cadeau: "Kom, knuffelen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV