Massa is Kassa: Peter Gillis moet half miljoen euro betalen aan gemeente

Massa is Kassa: Peter Gillis moet half miljoen euro betalen aan gemeente

Vandaag heeft de rechter besloten dat Peter Gillis een half miljoen euro moet betalen aan de gemeente Asten. Gillis huisvestte een paar jaar lang verschillende gastarbeiders op zijn vakantiepark in Asten en dat was volgens de gemeente verboden.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Massa is Kassa</em>: Peter Gillis moet <em>half miljoen</em> euro betalen aan gemeente Vandaag heeft de rechter besloten dat Peter Gillis een half miljoen euro moet betalen aan de gemeente Asten. Gillis huisvestte een paar jaar lang verschillende gastarbeiders op zijn vakantiepark in Asten en dat was volgens de gemeente verboden. Tekst gaat verder onder de video. Klote!De realityster van het programma Massa is Kassa laat in een interview met PowNed weten zich 'klote' te voelen en teleurgesteld in de gemeente. Peter laat weten dat hij zich er niet al te druk om maakt: "Kan mezelf wel druk maken, maar gelukkig zijn we gezond." Ook voor de illegale arbeidsmigranten is het slecht nieuws, zij moeten binnen vier weken het park verlaten van de rechter. Bekijk het fragment van Omroep PowNed hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Peter (Familie Gillis: Massa Is Kassa) reageert op stellingen: ‘Geld maakt niet gelukkig’ Bekijk deze video » Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Peter is eindelijk een keer tevreden Bekijk deze video »
Nieuws :
Massa is Kassa: Peter Gillis moet half miljoen euro betalen aan gemeente

Klote!
De realityster van het programma Massa is Kassa laat in een interview met PowNed weten zich 'klote' te voelen en teleurgesteld in de gemeente. Peter laat weten dat hij zich er niet al te druk om maakt: "Kan mezelf wel druk maken, maar gelukkig zijn we gezond." Ook voor de illegale arbeidsmigranten is het slecht nieuws, zij moeten binnen vier weken het park verlaten van de rechter.

Bekijk het fragment van Omroep PowNed hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Massa is Kassa: Peter Gillis moet half miljoen euro betalen aan gemeente of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier