Geert Wilders furieus na uitgesteld debat met verkenners: "Niks ontvangen!"

Geert Wilders furieus na uitgesteld debat met verkenners: "Niks ontvangen!"

De eerste debatdag met de ex-verkenners Annemarie Jorritsma (VVD) en Kajsa Ollongren (D66) liep uit op een fiasco. Omdat er nog geen volledige stukken waren werd het debat uitgesteld. Geert Wilders (PVV) reageerde na afloop furieus: "We hebben niks ontvangen!"

Lees verder onder de video.

<em>Geert Wilders</em> furieus na uitgesteld debat met verkenners: &quot;Niks ontvangen!&quot; De eerste debatdag met de ex-verkenners Annemarie Jorritsma (VVD) en Kajsa Ollongren (D66) liep uit op een fiasco. Omdat er nog geen volledige stukken waren werd het debat uitgesteld. Geert Wilders (PVV) reageerde na afloop furieus: "We hebben niks ontvangen!" Lees verder onder de video. BedelenWilders gaat verder: "De Kamer is leidend in dit proces en we moeten bedelen om onze stukken. Het is te gênant voor woorden." Ook andere fractievoorzitters zijn teleurgesteld en boos, zoals Lilian Marijnissen (SP). Zij benadrukt dat de verkenners notabene werken in opdracht van de Tweede Kamer, en dus gewoon gehoor moeten geven aan hun verzoeken. Bekijk de reportage van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Jinek gemist? Geert Wilders feliciteert Sigrid Kaag, "hoe slecht het ook voor het land is" Bekijk deze video » Op1 gemist? Politicus Henk Krol zingt carnavalsliedjes met Geert Wilders in de lift Bekijk deze video »
Politiek :
Geert Wilders furieus na uitgesteld debat met verkenners: "Niks ontvangen!"

Bedelen
Wilders gaat verder: "De Kamer is leidend in dit proces en we moeten bedelen om onze stukken. Het is te gênant voor woorden." Ook andere fractievoorzitters zijn teleurgesteld en boos, zoals Lilian Marijnissen (SP). Zij benadrukt dat de verkenners notabene werken in opdracht van de Tweede Kamer, en dus gewoon gehoor moeten geven aan hun verzoeken.

Bekijk de reportage van De Telegraaf hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Geert Wilders furieus na uitgesteld debat met verkenners: "Niks ontvangen!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV