Kijk LIVE naar The Passion 2021 op Witte Donderdag (1 april)

Kijk LIVE naar The Passion 2021 op Witte Donderdag (1 april)

Kijk hierboven op donderdag 1 april vanaf 20.35 uur LIVE naar The Passion 2021.

Na een jaar afwezigheid is het grootse paasspektakel The Passion in 2021 weer terug. We hebben nog steeds te maken met de coronapandemie, maar toch heeft omroep KRO-NCRV het voor elkaar gebokst om het evenement op een veilige manier te organiseren.

Na afloop kun je The Passion 2021 terugkijken bij Gids.tv.

Paasverhaal
Traditiegetrouw wordt het evenement op Witte Donderdag live uitgezonden op NPO 1. Elk jaar wordt het Paasverhaal over het lijden en de dood van Jezus Christus verteld aan de hand van populaire Nederlandse liedjes. Dit jaar zijn er voor het eerst ook Engelstalige liedjes naar het Nederlands vertaald. De hoofdrollen van Jezus, Maria en Judas worden dit jaar vertolkt door Freek Bartels, Trijntje Oosterhuis en Rob Dekay.

Kijk hierboven op donderdag 1 april vanaf 20.35 uur LIVE naar The Passion 2021 vanuit Roermond. Hieronder zie je de trailer voor The Passion 2021.

Kijk LIVE naar <em>The Passion 2021</em> op Witte Donderdag (1 april) Kijk hierboven op donderdag 1 april vanaf 20.35 uur LIVE naar The Passion 2021. Na een jaar afwezigheid is het grootse paasspektakel The Passion in 2021 weer terug. We hebben nog steeds te maken met de coronapandemie, maar toch heeft omroep KRO-NCRV het voor elkaar gebokst om het evenement op een veilige manier te organiseren. Na afloop kun je The Passion 2021 terugkijken bij Gids.tv. PaasverhaalTraditiegetrouw wordt het evenement op Witte Donderdag live uitgezonden op NPO 1. Elk jaar wordt het Paasverhaal over het lijden en de dood van Jezus Christus verteld aan de hand van populaire Nederlandse liedjes. Dit jaar zijn er voor het eerst ook Engelstalige liedjes naar het Nederlands vertaald. De hoofdrollen van Jezus, Maria en Judas worden dit jaar vertolkt door Freek Bartels, Trijntje Oosterhuis en Rob Dekay. Kijk hierboven op donderdag 1 april vanaf 20.35 uur LIVE naar The Passion 2021 vanuit Roermond. Hieronder zie je de trailer voor The Passion 2021. Bekijk ook Achter de schermen bij The Passion 2021 met o.a. Trijntje Oosterhuis, Rob Dekay Bekijk deze video » The Passion: Trijntje Oosterhuis (Maria) geeft voorproefje Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar The Passion 2021 op Witte Donderdag (1 april)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar The Passion 2021 op Witte Donderdag (1 april) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier