Trailer: Actiefilm Wake Of Death donderdag te zien bij RTL 7

Trailer: Actiefilm Wake Of Death donderdag te zien bij RTL 7

Ben Archer, gespeeld door Jean-Claude Van Damme, is een ex-politieagent die de gruwelijke moord op zijn vrouw wil wreken door in zijn eentje de strijd aan te gaan met een machtige Chinese bende. Tijdens zijn wraakoefening ontfermt Ben zich over een klein meisje dat de geadopteerde dochter van de Chinese bendeleider blijkt te zijn.

Bekijk de trailer van Wake Of Death hieronder. Wake Of Death is vanavond, donderdag 1 april, om 23:03 uur te zien bij RTL 7.

Trailer: Actiefilm <em>Wake Of Death</em> donderdag te zien bij RTL 7 Ben Archer, gespeeld door Jean-Claude Van Damme, is een ex-politieagent die de gruwelijke moord op zijn vrouw wil wreken door in zijn eentje de strijd aan te gaan met een machtige Chinese bende. Tijdens zijn wraakoefening ontfermt Ben zich over een klein meisje dat de geadopteerde dochter van de Chinese bendeleider blijkt te zijn. Bekijk de trailer van Wake Of Death hieronder. Wake Of Death is vanavond, donderdag 1 april, om 23:03 uur te zien bij RTL 7. Bekijk ook Serie Zero vanaf 21 april te zien bij Netflix: bekijk de officiële trailer Bekijk deze video » Bekijk trailer Netflix-horrorfilm Things Heard & Seen met Amanda Seyfried Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Actiefilm Wake Of Death donderdag te zien bij RTL 7


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Actiefilm Wake Of Death donderdag te zien bij RTL 7 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV