Zien: Kamerleden boos om via via-uitspraak Mark Rutte: "Corruptie!"

Zien: Kamerleden boos om via via-uitspraak Mark Rutte: "Corruptie!"

Mark Rutte zegt in het debat over de ‘verkennersgate’ dat hij donderdagochtend om 07:30 uur ‘via via’ bericht kreeg over de Omtzigt-aantekening. Andere Kamerleden kregen die pas na 09:00 uur en zijn geschokt.

Corruptie
Thierry Baudet vindt dit onacceptabel. Jesse Klaver wil ook weten waar dit vandaan komt. Geert Wilders vindt het 'via via'-gedoe ook niet kunnen. Hij noemt het "corruptie." Bekijk hieronder het fragment uit het debat in de video van De Telegraaf.

Zien: Kamerleden boos om <em>via via</em>-uitspraak <em>Mark Rutte</em>: &quot;Corruptie!&quot; Mark Rutte zegt in het debat over de ‘verkennersgate’ dat hij donderdagochtend om 07:30 uur ‘via via’ bericht kreeg over de Omtzigt-aantekening. Andere Kamerleden kregen die pas na 09:00 uur en zijn geschokt. CorruptieThierry Baudet vindt dit onacceptabel. Jesse Klaver wil ook weten waar dit vandaan komt. Geert Wilders vindt het 'via via'-gedoe ook niet kunnen. Hij noemt het "corruptie." Bekijk hieronder het fragment uit het debat in de video van De Telegraaf.
Nieuws :
Zien: Kamerleden boos om via via-uitspraak Mark Rutte: "Corruptie!"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Kamerleden boos om via via-uitspraak Mark Rutte: "Corruptie!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier