Nieuw op Netflix: Nederlandse acteurs in The Serpent

Nieuw op Netflix: Nederlandse acteurs in The Serpent

In de jaren '70 kwam de Nederlandse Herman Knippenberg de slinkse seriemoordenaar Charles Sobhraj op het spoor in Bangkok. Van deze spannende klopjacht is nu een serie op Netflix gemaakt: The Serpent. RTL Boulevard sprak met de acteurs over dit bizarre maar waargebeurde verhaal.

Lees hier onze serierecensie van The Serpent

Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard. The Serpent is vanaf vrijdag 2 april te zien op Netflix.

Nieuw op Netflix: Nederlandse acteurs in <em>The Serpent</em> In de jaren '70 kwam de Nederlandse Herman Knippenberg de slinkse seriemoordenaar Charles Sobhraj op het spoor in Bangkok. Van deze spannende klopjacht is nu een serie op Netflix gemaakt: The Serpent. RTL Boulevard sprak met de acteurs over dit bizarre maar waargebeurde verhaal. Lees hier onze serierecensie van The Serpent Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard. The Serpent is vanaf vrijdag 2 april te zien op Netflix. Bekijk ook Trailer: Netflix-film De Mitchells tegen de machines vanaf 30 april te zien Bekijk deze video » Serie Zero vanaf 21 april te zien bij Netflix: bekijk de officiële trailer Bekijk deze video » Bekijk trailer Netflix-horrorfilm Things Heard & Seen met Amanda Seyfried Bekijk deze video »
Entertainment :
Nieuw op Netflix: Nederlandse acteurs in The SerpentJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: Nederlandse acteurs in The Serpent of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier