Hoe moet Mark Rutte nu door? Frits Wester geeft antwoord (RTL Nieuws)

Hoe moet Mark Rutte nu door? Frits Wester geeft antwoord (RTL Nieuws)

Nu het ernaar uit ziet dat Mark Rutte toch demissionair premier kan blijven is natuurlijk de vraag: welke rol moet hij gaan innemen tijdens de rest van de formatie? "Rutte staat wel enige deemoedigheid te wachten. Het is raadzaam voor hem om een beetje op de achtergrond te blijven en niet te grote eisen te stellen", stelt Frits Wester.

'Zwaar beschadigd'
Hij gaat gemankeerd de rest van het proces in, aldus de parlementair journalist: "Hij heeft aan gezag ingeboet en moet veel moeite doen om dat weer te herwinnen. Hij is door het debat zwaar beschadigd." Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder.

Hoe moet <em>Mark Rutte</em> nu door? Frits Wester geeft antwoord (RTL Nieuws) Nu het ernaar uit ziet dat Mark Rutte toch demissionair premier kan blijven is natuurlijk de vraag: welke rol moet hij gaan innemen tijdens de rest van de formatie? "Rutte staat wel enige deemoedigheid te wachten. Het is raadzaam voor hem om een beetje op de achtergrond te blijven en niet te grote eisen te stellen", stelt Frits Wester. 'Zwaar beschadigd'Hij gaat gemankeerd de rest van het proces in, aldus de parlementair journalist: "Hij heeft aan gezag ingeboet en moet veel moeite doen om dat weer te herwinnen. Hij is door het debat zwaar beschadigd." Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Bekijk ook Mark Rutte na afloop debat: "Ik ga door en nóg meer mijn best doen" (video) Bekijk deze video » Video: 'CDA en D66 willen niet dat Rutte (VVD) kar nog langer trekt in formatie' Bekijk deze video »
TV :
Hoe moet Mark Rutte nu door? Frits Wester geeft antwoord (RTL Nieuws)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hoe moet Mark Rutte nu door? Frits Wester geeft antwoord (RTL Nieuws) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier