Big Brother: Jill beeldt op hysterische wijze de grote finale uit

Big Brother: Jill beeldt op hysterische wijze de grote finale uit

Het duurt nog zes dagen voor de grote finale van Big Brother 2021 zal plaatsvinden maar Jill weet al precies hoe die eruit zal gaan zien. Sterker nog: ze weet al exact hoe de andere nog overgebleven bewoners zullen gaan reageren op het moment dat ze zouden horen dat ze gewonnen hebben. Volgens Jill wordt dat allemaal tamelijk hysterisch en dat weet ze mooi uit te beelden. Bekijk de video van Big Brother hieronder.

Big Brother: <em>Jill</em> beeldt op hysterische wijze de grote finale uit Het duurt nog zes dagen voor de grote finale van Big Brother 2021 zal plaatsvinden maar Jill weet al precies hoe die eruit zal gaan zien. Sterker nog: ze weet al exact hoe de andere nog overgebleven bewoners zullen gaan reageren op het moment dat ze zouden horen dat ze gewonnen hebben. Volgens Jill wordt dat allemaal tamelijk hysterisch en dat weet ze mooi uit te beelden. Bekijk de video van Big Brother hieronder. Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Big Brother: Jill beeldt op hysterische wijze de grote finale uit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV