Bed & Breakfast: ‘Zo kun je vervelende partner opsluiten met nachtlampje’

Bed & Breakfast: ‘Zo kun je vervelende partner opsluiten met nachtlampje’

Vanavond kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van Bed & Breakfast. En er wordt weer volop geoordeeld over onder meer een ‘sjofel spiegeltje en klein prullenbakje’.

Lees verder onder de video.

<em>Bed &amp; Breakfast</em>: ‘Zo kun je vervelende partner opsluiten met nachtlampje’ Vanavond kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van Bed & Breakfast. En er wordt weer volop geoordeeld over onder meer een ‘sjofel spiegeltje en klein prullenbakje’. Lees verder onder de video. Ook trui geruïneerd door haakjeOok is een dame niet blij omdat haar trui is geruïneerd door een haakje. En er hangt ook nog eens een nachtlampje los, maar daar heeft een van de logés een oplossing voor gevonden. “Wat het voordeel ervan is, is natuurlijk dat als je echtgenoot of partner vervelend is, kan je wel hem zo op slot doen.” Bekijk de beelden van Bed & Breakfast in de video hierboven. Bed & Breakfast is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv. Zien: Henk Krol begint een Bed and Breakfast na afscheid in Tweede Kamer Bekijk deze video » Nieuw seizoen Bed & Breakfast start vrijdag: ‘Nog nooit zo’n mooie kamer gezien’ Bekijk deze video »

Ook trui geruïneerd door haakje
Ook is een dame niet blij omdat haar trui is geruïneerd door een haakje. En er hangt ook nog eens een nachtlampje los, maar daar heeft een van de logés een oplossing voor gevonden. “Wat het voordeel ervan is, is natuurlijk dat als je echtgenoot of partner vervelend is, kan je wel hem zo op slot doen.”

Bekijk de beelden van Bed & Breakfast in de video hierboven.

Bed & Breakfast is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bed & Breakfast: ‘Zo kun je vervelende partner opsluiten met nachtlampje’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier