Sterren Op Het Doek: Frits Spits vertelt hoe hij het redt zonder zijn vrouw Greetje

Sterren Op Het Doek: Frits Spits vertelt hoe hij het redt zonder zijn vrouw Greetje

Özcan Akyol vertelt in Sterren Op Het Doek dat hij van zijn gast Frits Spits heeft geleerd dat je aan iemand die in de rouw is niet moet vragen of het goed gaat. De presentator vraagt Frits dan ook hoe hij het redt.

Lees verder onder de video.

<em>Sterren Op Het Doek</em>: Frits Spits vertelt hoe hij het redt zonder zijn vrouw Greetje Özcan Akyol vertelt in Sterren Op Het Doek dat hij van zijn gast Frits Spits heeft geleerd dat je aan iemand die in de rouw is niet moet vragen of het goed gaat. De presentator vraagt Frits dan ook hoe hij het redt. Lees verder onder de video. Frits Spits: ‘Het gaat natuurlijk niet echt goed’De iconische radiomaker verloor in 2018 zijn vrouw Greetje. En in de nieuwe aflevering van Sterren Op Het Doek vertelt hij na de vraag van Eus hoe hij het redt zonder zijn geliefde. "Dan hoef je niet meteen te zeggen dat het goed gaat, want dat gaat het natuurlijk niet echt." Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek hierboven. Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv. Sterren Op Het Doek: Khadija Arib open over pijnlijk moment in politiek om achtergrond Bekijk deze video » Sterren Op Het Doek: Ruth Jacott durfde niet in openbaar te zingen door actie oom Bekijk deze video »

Frits Spits: ‘Het gaat natuurlijk niet echt goed’
De iconische radiomaker verloor in 2018 zijn vrouw Greetje. En in de nieuwe aflevering van Sterren Op Het Doek vertelt hij na de vraag van Eus hoe hij het redt zonder zijn geliefde. "Dan hoef je niet meteen te zeggen dat het goed gaat, want dat gaat het natuurlijk niet echt."

Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek hierboven.

Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV