Heftige beelden: auto rijdt in op agenten bij Capitool in Washington D.C.

Heftige beelden: auto rijdt in op agenten bij Capitool in Washington D.C.

Een agent is vrijdagavond (2 april) overleden nadat een auto inreed op een groep agenten bij het Capitool in de Amerikaanse hoofdstad Washington.

Lees verder onder de video

<em>Heftige beelden</em>: auto rijdt in op agenten bij Capitool in Washington D.C. Een agent is vrijdagavond (2 april) overleden nadat een auto inreed op een groep agenten bij het Capitool in de Amerikaanse hoofdstad Washington. Lees verder onder de video Het incident vond plaats op zo’n 100 meter van een van de ingangen van het parlementsgebouw. De wagen van de automobilist kwam uiteindelijk tegen een wegversperring tot stilstand. De twee gewonde agenten zijn overgebracht naar het ziekenhuis, een van hen is daar overleden. Bekijk de video van Sky News hierboven. Bekijk ook Stadsparken gigantisch druk vanwege lenteweer: extra boa's ingezet Bekijk deze video » Fieldlab-manager Pieter Lubberts over publiek bij Songfestival: "3500 bezoekers" Bekijk deze video » Zien: Mark Rutte geeft verklaring over Omtzigt uitspraak Bekijk deze video » Hoe moet Mark Rutte nu door? Frits Wester geeft antwoord (RTL Nieuws) Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige beelden: auto rijdt in op agenten bij Capitool in Washington D.C.

Het incident vond plaats op zo’n 100 meter van een van de ingangen van het parlementsgebouw. De wagen van de automobilist kwam uiteindelijk tegen een wegversperring tot stilstand. De twee gewonde agenten zijn overgebracht naar het ziekenhuis, een van hen is daar overleden.

Bekijk de video van Sky News hierboven.

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV