Als ik je weer zie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Als ik je weer zie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Als ik je weer zie gemist? Bekijk hier de hele uitzending Omroep BNNVARA komt deze zaterdag met een muzikale ode door verschillende artiesten aan alle mensen die achter de schermen de Nederlandse culturele wereld mogelijk maken. ZwaarHet is een zwaar jaar geweest voor mensen die werken voor theaters, musea, bioscopen, festivals en andere culturele events. Ze zitten massaal thuis of zijn zelfs hun baan kwijtgeraakt. OptredensArtiesten als Douwe Bob, Nick en Simon, de Dolly Dots en OG3NE treden op, halen samen mooie herinneringen op en ze vertellen bijzondere verhalen. Renze Klamer en Leona Philippo presenteren deze speciale avond in een lege en stille Ziggo Dome. Tijd voor MAX gemist? Nick en Simon zingen nieuwe single 'Jarenlange Maanden' Bekijk deze video » Zien: Nick en Simon zijn aan het wildplakken voor 'Onmogelijke Duetten' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Omroep BNNVARA komt deze zaterdag met een muzikale ode door verschillende artiesten aan alle mensen die achter de schermen de Nederlandse culturele wereld mogelijk maken.

Zwaar
Het is een zwaar jaar geweest voor mensen die werken voor theaters, musea, bioscopen, festivals en andere culturele events. Ze zitten massaal thuis of zijn zelfs hun baan kwijtgeraakt.

Optredens
Artiesten als Douwe Bob, Nick en Simon, de Dolly Dots en OG3NE treden op, halen samen mooie herinneringen op en ze vertellen bijzondere verhalen. Renze Klamer en Leona Philippo presenteren deze speciale avond in een lege en stille Ziggo Dome.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Als ik je weer zie gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier