Sterren op het Doek met Frits Spits gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek met Frits Spits gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek met Frits Spits gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Sterren Op Het Doek: Frits Spits vertelt hoe hij het redt zonder zijn vrouw Greetje Bekijk deze video » Sterren Op Het Doek: Frits Spits vertelt emotioneel over ouders en verlies echtgenote Bekijk deze video » Sterren Op Het Doek: Frits Spits kiest portret dat hem ontroert Bekijk deze video » Deze week laat radiomaker Frits Spits zich portretteren door drie getalenteerde kunstenaars en ondertussen voert hij een openhartig gesprek met presentator Özcan Akyol. ConcertgebouwSpits, geëerd met de titel 'Radiomaker van de Eeuw' verschijnt in het Concertgebouw ten tonele. Drie kunstenaars maken een portret van hem. Aan het eind van de aflevering mag hij er één mee naar huis nemen. SchoonheidTegelijkertijd spreekt Frits Spits over zijn jeugd, waarin zijn ouders de liefde voor schoonheid en het leven meegaven, ondanks hun trauma's van de Tweede Wereldoorlog. OverlijdenOp ontroerende wijze vertelt hij Akyol hoe hij het leven oppakt na het overlijden van zijn geliefde vrouw Greetje en welke inzichten hij kreeg. Sterren Op Het Doek: Khadija Arib open over pijnlijk moment in politiek om achtergrond Bekijk deze video » Sterren Op Het Doek: Ruth Jacott durfde niet in openbaar te zingen door actie oom Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week laat radiomaker Frits Spits zich portretteren door drie getalenteerde kunstenaars en ondertussen voert hij een openhartig gesprek met presentator Özcan Akyol.

Concertgebouw
Spits, geëerd met de titel 'Radiomaker van de Eeuw' verschijnt in het Concertgebouw ten tonele. Drie kunstenaars maken een portret van hem. Aan het eind van de aflevering mag hij er één mee naar huis nemen.

Schoonheid
Tegelijkertijd spreekt Frits Spits over zijn jeugd, waarin zijn ouders de liefde voor schoonheid en het leven meegaven, ondanks hun trauma's van de Tweede Wereldoorlog.

Overlijden
Op ontroerende wijze vertelt hij Akyol hoe hij het leven oppakt na het overlijden van zijn geliefde vrouw Greetje en welke inzichten hij kreeg.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Sterren op het doek

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sterren op het Doek met Frits Spits gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier