Beau gemist? Thomas van Groningen (BNR) over zijn sprint met Mark Rutte

Beau gemist? Thomas van Groningen (BNR) over zijn sprint met Mark Rutte

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 2 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Mark Rutte lag zwaar onder vuur tijdens het debat van donderdagavond. Dit ging door tot in de late uurtjes, en er vond ook nog een spannende achtervolging plaats. Verslaggever Thomas van Groningen (BNR) vertelt hier meer over bij Beau.

Lees verder onder de video.

<em>Beau</em> gemist? Thomas van Groningen (BNR) over zijn sprint met Mark Rutte Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 2 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. Mark Rutte lag zwaar onder vuur tijdens het debat van donderdagavond. Dit ging door tot in de late uurtjes, en er vond ook nog een spannende achtervolging plaats. Verslaggever Thomas van Groningen (BNR) vertelt hier meer over bij Beau. Lees verder onder de video. Verslaggever rent achter Rutte aanRond een uur of 3 ’s nachts dacht Mark Rutte dat hij te laat terug zou zijn in de Tweede Kamer voor het debat. Daarom besloot hij een sprintje te trekken, en Van Groningen twijfelde geen seconde en rende erachteraan met zijn prangende vragen. En dit leverde bijzondere beelden op. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Thomas van Groningen (BNR) over zijn sprint met Mark Rutte

Verslaggever rent achter Rutte aan
Rond een uur of 3 ’s nachts dacht Mark Rutte dat hij te laat terug zou zijn in de Tweede Kamer voor het debat. Daarom besloot hij een sprintje te trekken, en Van Groningen twijfelde geen seconde en rende erachteraan met zijn prangende vragen. En dit leverde bijzondere beelden op.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV