Eerbetoon aan Bibian Mentel bij afscheid: bekijk indrukwekkende beelden

Eerbetoon aan Bibian Mentel bij afscheid: bekijk indrukwekkende beelden

Bekijk hier de documentaire De Negen Levens Van Bibian Mentel van NOS Sport.

Zaterdag nemen de naasten afscheid van Bibian Mentel, zij overleed maandag op 48-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Voor de Paralympische heldin is een speciale herinneringstocht georganiseerd, voor mensen die haar een laatste eer wilden bewijzen. De uitvaart vindt plaats in besloten kring. Bij de afscheidsroute, die zaterdagochtend startte in Loosdrecht, staan mensen onder meer te applaudisseren en wordt een erehaag gevormd.

In de video’s hieronder kun je zien hoe mensen een eerbetoon brengen aan deze inspirerende sportvrouw, die bekendstaat om haar levenslust en posititiveit.

Eerbetoon aan <em>Bibian Mentel</em> bij afscheid: bekijk indrukwekkende beelden Bekijk hier de documentaire De Negen Levens Van Bibian Mentel van NOS Sport. Zaterdag nemen de naasten afscheid van Bibian Mentel, zij overleed maandag op 48-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Voor de Paralympische heldin is een speciale herinneringstocht georganiseerd, voor mensen die haar een laatste eer wilden bewijzen. De uitvaart vindt plaats in besloten kring. Bij de afscheidsroute, die zaterdagochtend startte in Loosdrecht, staan mensen onder meer te applaudisseren en wordt een erehaag gevormd. In de video’s hieronder kun je zien hoe mensen een eerbetoon brengen aan deze inspirerende sportvrouw, die bekendstaat om haar levenslust en posititiveit. Bibian Mentel (48) overleden, bekijk haar laatste interview: "Alles is gezegd" Bekijk deze video » Indrukwekkend verhaal over Bibian Mentel: "Jonge kankerpatiënt mocht haar bellen" Bekijk deze video »
Nieuws :
Eerbetoon aan Bibian Mentel bij afscheid: bekijk indrukwekkende beelden


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eerbetoon aan Bibian Mentel bij afscheid: bekijk indrukwekkende beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier