Sterren Op Het Doek: Frits Spits vertelt emotioneel over ouders en verlies echtgenote

Sterren Op Het Doek: Frits Spits vertelt emotioneel over ouders en verlies echtgenote

Frits Spits wordt in Sterren Op Het Doek overvallen door Özcan Akyol, die een bijzonder boek heeft meegenomen. Het herinnert de radiomaker aan een speciaal moment, en dat maakt emoties los.

Lees verder onder de video.

<em>Sterren Op Het Doek</em>: Frits Spits vertelt emotioneel over ouders en verlies echtgenote Frits Spits wordt in Sterren Op Het Doek overvallen door Özcan Akyol, die een bijzonder boek heeft meegenomen. Het herinnert de radiomaker aan een speciaal moment, en dat maakt emoties los. Lees verder onder de video. ‘Ik heb aan die bomen verteld dat Greetje er niet meer was’Spits denkt aan het moment dat hij terugging naar Zwitserland, waar de as van zijn ouders is verstrooid. Hij ging terug naar die plek nadat zijn vrouw Greetje was overleden. “Toen heb ik tegen die bomen verteld dat Greetje er niet meer was”, aldus een geëmotioneerde Spits. Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek hierboven. Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv. Sterren Op Het Doek: Ruth Jacott durfde niet in openbaar te zingen door actie oom Bekijk deze video » Sterren Op Het Doek: Frits Spits vertelt hoe hij het redt zonder zijn vrouw Greetje Bekijk deze video »

‘Ik heb aan die bomen verteld dat Greetje er niet meer was’
Spits denkt aan het moment dat hij terugging naar Zwitserland, waar de as van zijn ouders is verstrooid. Hij ging terug naar die plek nadat zijn vrouw Greetje was overleden. “Toen heb ik tegen die bomen verteld dat Greetje er niet meer was”, aldus een geëmotioneerde Spits.

Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek hierboven.

Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sterren Op Het Doek: Frits Spits vertelt emotioneel over ouders en verlies echtgenote of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV