Avonturenfilm Cast Away met Tom Hanks zaterdagavond bij Eén: bekijk de trailer

Avonturenfilm Cast Away met Tom Hanks zaterdagavond bij Eén: bekijk de trailer

Bekijk hier waar je de film Cast Away kunt streamen.

De film Cast Away wordt vanavond uitgezonden bij de Belgische zender Eén. De film van Robert Zemeckis uit 2000 is gebaseerd op het boek 'Robinson Crusoe' van Daniel Defoe, met in de hoofdrol Tom Hanks. Het verhaal gaat over Chuck Noland, wiens leven ineens wordt onderbroken als hij na een vliegtuigcrash aanspoelt op een onbewoond eiland. Zijn naasten denken dat Chuck niet meer leeft, ondertussen probeert hij te overleven. Na jaren op het eiland vast te hebben gezeten, besluit Chuck een vlot te bouwen en de oversteek naar huis te wagen.

De film Cast Away wordt zaterdag 3 april om 21.20 uur uitgezonden op de Vlaamse zender Eén. In de video hieronder kun je de trailer van Cast Away bekijken.

Avonturenfilm <em>Cast Away</em> met Tom Hanks zaterdagavond bij Eén: bekijk de trailer Bekijk hier waar je de film Cast Away kunt streamen. De film Cast Away wordt vanavond uitgezonden bij de Belgische zender Eén. De film van Robert Zemeckis uit 2000 is gebaseerd op het boek 'Robinson Crusoe' van Daniel Defoe, met in de hoofdrol Tom Hanks. Het verhaal gaat over Chuck Noland, wiens leven ineens wordt onderbroken als hij na een vliegtuigcrash aanspoelt op een onbewoond eiland. Zijn naasten denken dat Chuck niet meer leeft, ondertussen probeert hij te overleven. Na jaren op het eiland vast te hebben gezeten, besluit Chuck een vlot te bouwen en de oversteek naar huis te wagen. De film Cast Away wordt zaterdag 3 april om 21.20 uur uitgezonden op de Vlaamse zender Eén. In de video hieronder kun je de trailer van Cast Away bekijken. Bekijk trailer romcom Music and Lyrics (donderdag op Net5 in Greatest Hits-maand) Bekijk deze video » Bekijk trailer Netflix-horrorfilm Things Heard & Seen met Amanda Seyfried Bekijk deze video »
Trailer :
Avonturenfilm Cast Away met Tom Hanks zaterdagavond bij Eén: bekijk de trailer


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Avonturenfilm Cast Away met Tom Hanks zaterdagavond bij Eén: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier