Bekijk de trailer: Space Jam: A New Legacy vanaf 14 juli in de bioscoop

Bekijk de trailer: Space Jam: A New Legacy vanaf 14 juli in de bioscoop

De wereldberoemde NBA-kampioen LeBron James wordt samen met zijn noon vastgezet in een digitale wereld. Om hieruit te ontsnappen, moet LeBron zorgen dat hij met Bugs, Lola Bunny en de rest van de bende een basketbalwedstrijd wint van de digitale kampioenen van de AI. Het is dé wedstrijd die bepalend is voor de band met zijn zoon, er staat veel op het spel.

Bekijk de trailer van Space Jam: A New Legacy hieronder. De film is vanaf 14 juli 2021 te zien in de Nederlandse bioscoop, in de Nederlands- en Engelstalige versie.

Bekijk de trailer: <em>Space Jam: A New Legacy</em> vanaf 14 juli in de bioscoop De wereldberoemde NBA-kampioen LeBron James wordt samen met zijn noon vastgezet in een digitale wereld. Om hieruit te ontsnappen, moet LeBron zorgen dat hij met Bugs, Lola Bunny en de rest van de bende een basketbalwedstrijd wint van de digitale kampioenen van de AI. Het is dé wedstrijd die bepalend is voor de band met zijn zoon, er staat veel op het spel. Bekijk de trailer van Space Jam: A New Legacy hieronder. De film is vanaf 14 juli 2021 te zien in de Nederlandse bioscoop, in de Nederlands- en Engelstalige versie. Bekijk ook Serie Zero vanaf 21 april te zien bij Netflix: bekijk de officiële trailer Bekijk deze video » Bekijk trailer Netflix-horrorfilm Things Heard & Seen met Amanda Seyfried Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer: Space Jam: A New Legacy vanaf 14 juli in de bioscoop


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer: Space Jam: A New Legacy vanaf 14 juli in de bioscoop of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV