Muziekspecial Als Ik Je Weer Zie vanavond op de buis

Muziekspecial Als Ik Je Weer Zie vanavond op de buis

Wat missen we die volle zalen, enorme producties en lichtshows op dit moment. De evenementensector heeft het zwaar en ook de werknemers in die sector kunnen soms nog maar net rondkomen. Muziekspecial Als Ik Je Weer Zie is een muzikale ode aan al deze mensen achter de schermen van de Nederlandse culturele sector.

Muziekspecial <em>Als Ik Je Weer Zie</em> vanavond op de buis Wat missen we die volle zalen, enorme producties en lichtshows op dit moment. De evenementensector heeft het zwaar en ook de werknemers in die sector kunnen soms nog maar net rondkomen. Muziekspecial Als Ik Je Weer Zie is een muzikale ode aan al deze mensen achter de schermen van de Nederlandse culturele sector. HerinneringenMet optredens van onder anderen Nick en Simon, de Dolly Dots, Douwe Bob en OG3NE worden mooie herinneringen opgehaald over de culturele sector. Renze Klamer en Leona Philipo presenteren deze avond in het Ziggo Dome. Muziekspecial Als Ik Je Weer Zie is zaterdag 3 april om 20:30 te zien op NPO 1. Je kunt Als Ik Je Weer Zie terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Edsilia Rombley over presentatieklus Songfestival: "Het is super lachen" Bekijk deze video » Jinek: Rob Kemps lyrisch over helden Jos Brink, Paul de Leeuw, André van Duin Bekijk deze video »

Herinneringen
Met optredens van onder anderen Nick en Simon, de Dolly Dots, Douwe Bob en OG3NE worden mooie herinneringen opgehaald over de culturele sector. Renze Klamer en Leona Philipo presenteren deze avond in het Ziggo Dome.

Muziekspecial Als Ik Je Weer Zie is zaterdag 3 april om 20:30 te zien op NPO 1. Je kunt Als Ik Je Weer Zie terugkijken via Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Muziekspecial Als Ik Je Weer Zie vanavond op de buis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier