NOS Studio Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Studio Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Studio Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Ronde van Vlaanderen: Michael Schär gediskwalificeerd wegens weggooien bidon (video) Bekijk deze video » Ronde van Vlaanderen: Mathieu van der Poel ontsnapt (video) Bekijk deze video » ZIEN: Kasper Asgreen wint Ronde van Vlaanderen 2021, Mathieu van der Poel tweede Bekijk deze video » Amper een half jaar na de vorige editie is het deze zondag weer tijd voor de Ronde van Vlaanderen, ondanks de coronacrisis nu weer als voorjaarskoers. FavorietenMet een brede groep favorieten, onder wie de winnaar van vorig jaar, Mathieu van de Poel, zijn Vlaamse concurrent Wout van Aert en de Franse wereldkampioen Julian Alaphilippe. Het commentaar is van Joris van den Berg en Maarten Ducrot. VrouwenOok de vrouwenkoers wordt uitgezonden, met de finishreportage vanaf 17:00, met commentaar van Danny Nelissen en Roxane Knetemann. Vorig jaar won Chantal van den Broek-Blaak Vlaanderens Mooiste. Zien: Chantal van den Broek-Blaak wint Ronde van Vlaanderen 2020 Bekijk deze video » Ronde van Vlaanderen 2020: Bekijk de samenvatting van de koers Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Amper een half jaar na de vorige editie is het deze zondag weer tijd voor de Ronde van Vlaanderen, ondanks de coronacrisis nu weer als voorjaarskoers.

Favorieten
Met een brede groep favorieten, onder wie de winnaar van vorig jaar, Mathieu van de Poel, zijn Vlaamse concurrent Wout van Aert en de Franse wereldkampioen Julian Alaphilippe. Het commentaar is van Joris van den Berg en Maarten Ducrot.

Vrouwen
Ook de vrouwenkoers wordt uitgezonden, met de finishreportage vanaf 17:00, met commentaar van Danny Nelissen en Roxane Knetemann. Vorig jaar won Chantal van den Broek-Blaak Vlaanderens Mooiste.

Bekijk hier alle video's en artikelen van NOS Studio Sport

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS Studio Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier