Frontlinie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Frontlinie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Frontlinie gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe journalistieke serie Frontlinie bericht correspondent Bram Vermeulen op indringende wijze over ontwikkelingen uit de hele wereld die in ons dagelijkse nieuws vaak niet meer dan een voetnoot zijn. Vijf zondagen om 21:25 uur op NPO 2. GeweldIn de eerste tv-uitzending van Frontlinie is het Bram Vermeulen en cameraman Sven Torfinn als eerste internationale cameraploeg gelukt Mozambique binnen te komen sinds het geweld escaleerde in het noorden van het land. GevluchtDit is een van de mooiste plekken van Afrika. Maar in de afgelopen maanden zijn meer dan een half miljoen Mozambikanen uit de dorpen in de kuststrook van de noordelijke provincie Cabo Delgado gevlucht. TerreurEen islamitische groepering, die trouw heeft gezworen aan Islamitische Staat, zorgt er met maximale terreur voor dat de dorpelingen op de vlucht slaan. Vermeulen probeert uit te zoeken waarom die groepering dit doet. EenVandaag: bloedbad in Mozambique na belegering jihadisten Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de nieuwe journalistieke serie Frontlinie bericht correspondent Bram Vermeulen op indringende wijze over ontwikkelingen uit de hele wereld die in ons dagelijkse nieuws vaak niet meer dan een voetnoot zijn. Vijf zondagen om 21:25 uur op NPO 2.

Geweld
In de eerste tv-uitzending van Frontlinie is het Bram Vermeulen en cameraman Sven Torfinn als eerste internationale cameraploeg gelukt Mozambique binnen te komen sinds het geweld escaleerde in het noorden van het land.

Gevlucht
Dit is een van de mooiste plekken van Afrika. Maar in de afgelopen maanden zijn meer dan een half miljoen Mozambikanen uit de dorpen in de kuststrook van de noordelijke provincie Cabo Delgado gevlucht.

Terreur
Een islamitische groepering, die trouw heeft gezworen aan Islamitische Staat, zorgt er met maximale terreur voor dat de dorpelingen op de vlucht slaan. Vermeulen probeert uit te zoeken waarom die groepering dit doet.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Frontlinie gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier