Goed Fout met Martijn Koning gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Goed Fout met Martijn Koning gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Goed Fout met Martijn Koning gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Goed Fout: Martijn Koning en Edson da Graça bepalen wat kan en wat niet Bekijk deze video » Nieuwe spelshow Goed Fout vanavond op NPO 3, bekijk de promo (video) Bekijk deze video » Martijn Koning in Goed Fout: ‘Nieuwe aanspreekvorm ‘hen’ is heel verwarrend’ Bekijk deze video » In de nieuwe panelshow Goed Fout peilen comedians Edson Da Graça en Martijn Koning en wisselende gast-BN'ers de morele barometer van Nederland. Elke zondag om 21:20 uur op NPO 3, onder leiding van Katja Schuurman. BeledigdWat kan en mag er eigenlijk nog in een tijd waarin onze lange tenen alsmaar lijken te groeien? Zodra er ook maar iemand zich beledigd dreigt te voelen, vliegen we elkaar massaal in de haren. Elke uitspraak moet nu door wel honderd lagen sociale controle. Comedians Edson en Martijn kunnen er inmiddels over meepraten. VrouwonvriendelijkIn Goed Fout wordt besproken wat kan en wat absoluut niet meer mag. Mag je bijvoorbeeld nog genieten van je favoriete James Bond-film of is die toch echt te vrouwonvriendelijk? Moeten kaartspellen, toiletten en maandverband inderdaad genderneutraal zijn? Is het goed dat standbeelden, straatnamen en strips in de ban gaan? UitsprakenOm deze vragen te beantwoorden hebben de makers een panel van duizend mensen videofragmenten en uitspraken voorgelegd met één simpele vraag: kan dit? Het is aan de teams van Edson en Martijn om elke keer in te schatten welk percentage van de ondervraagden vindt of iets nog door de beugel kan. Zien: Thierry Baudet loopt weg bij Jinek als Martijn Koning over Joodse vriendin begint Bekijk deze video » Eva Jinek baalt van rel Martijn Koning en Thierry Baudet: ‘Veel schade voor programma’ Bekijk deze video » Martijn Koning in De Vooravond over roast Baudet: "Ik heb geen verschrikkelijke dingen gezegd" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de nieuwe panelshow Goed Fout peilen comedians Edson Da Graça en Martijn Koning en wisselende gast-BN'ers de morele barometer van Nederland. Elke zondag om 21:20 uur op NPO 3, onder leiding van Katja Schuurman.

Beledigd
Wat kan en mag er eigenlijk nog in een tijd waarin onze lange tenen alsmaar lijken te groeien? Zodra er ook maar iemand zich beledigd dreigt te voelen, vliegen we elkaar massaal in de haren. Elke uitspraak moet nu door wel honderd lagen sociale controle. Comedians Edson en Martijn kunnen er inmiddels over meepraten.

Vrouwonvriendelijk
In Goed Fout wordt besproken wat kan en wat absoluut niet meer mag. Mag je bijvoorbeeld nog genieten van je favoriete James Bond-film of is die toch echt te vrouwonvriendelijk? Moeten kaartspellen, toiletten en maandverband inderdaad genderneutraal zijn? Is het goed dat standbeelden, straatnamen en strips in de ban gaan?

Uitspraken
Om deze vragen te beantwoorden hebben de makers een panel van duizend mensen videofragmenten en uitspraken voorgelegd met één simpele vraag: kan dit? Het is aan de teams van Edson en Martijn om elke keer in te schatten welk percentage van de ondervraagden vindt of iets nog door de beugel kan.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Goed Fout

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Goed Fout met Martijn Koning gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier