Registratie Een Rondje Hazes gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Registratie Een Rondje Hazes gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Registratie Een Rondje Hazes gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanuit het Concertgebouw in Amsterdam brengen Nederlands grootste artiesten de vele hits van André Hazes ten gehore. 70 jaar2021 is het jaar dat André Hazes 70 jaar geworden zou zijn. Een mooi moment om weer stil te staan bij deze legendarische zanger. De registratie van het Hazes-concert is vanavond te zien op NPO 3. SaamhorigheidDe muziek van onze volksheld verbroedert, verenigt, biedt troost en zorgt voor saamhorigheid door alle lagen van de bevolking heen. Tino, Willeke en EmmaMet optredens van onder anderen Tino Martin, Xander de Buisonjé, Trijntje Oosterhuis, Willeke Alberti, Lil' Kleine, Emma Heesters, OG3NE en Samantha Steenwijk. Bekijk beelden Een Rondje Hazes: Artiesten genieten van samenzijn tijdens livestream-concert Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanuit het Concertgebouw in Amsterdam brengen Nederlands grootste artiesten de vele hits van André Hazes ten gehore.

70 jaar
2021 is het jaar dat André Hazes 70 jaar geworden zou zijn. Een mooi moment om weer stil te staan bij deze legendarische zanger. De registratie van het Hazes-concert is vanavond te zien op NPO 3.

Saamhorigheid
De muziek van onze volksheld verbroedert, verenigt, biedt troost en zorgt voor saamhorigheid door alle lagen van de bevolking heen.

Tino, Willeke en Emma
Met optredens van onder anderen Tino Martin, Xander de Buisonjé, Trijntje Oosterhuis, Willeke Alberti, Lil' Kleine, Emma Heesters, OG3NE en Samantha Steenwijk.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Registratie Een Rondje Hazes gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier