Op Zoek Naar Maria gemist? Tessa Sunniva zingt de klassieker Mijn Leven Is Van Mij

Op Zoek Naar Maria gemist? Tessa Sunniva zingt de klassieker Mijn Leven Is Van Mij

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op zoek naar Maria van zondag 4 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op zoek naar Maria terugkijken op Gids.tv.

<em>Op Zoek Naar Maria</em> gemist? Tessa Sunniva zingt de klassieker <em>Mijn Leven Is Van Mij</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op zoek naar Maria van zondag 4 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op zoek naar Maria terugkijken op Gids.tv. Tessa showt haar talenten met het krachtige lied Mijn leven Is Van Mij uit de musical Elisabeth. Helaas was het voor haar niet genoeg om bij de laatste twee Maria's te eindigen. Tessa viel vanavond als eerste af in de grote finale. Bekijk het complete optreden uit Op zoek naar Maria hierboven. Je kunt alle afleveringen van Op zoek naar Maria terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
Op Zoek Naar Maria gemist? Tessa Sunniva zingt de klassieker Mijn Leven Is Van Mij

Tessa showt haar talenten met het krachtige lied Mijn leven Is Van Mij uit de musical Elisabeth. Helaas was het voor haar niet genoeg om bij de laatste twee Maria's te eindigen. Tessa viel vanavond als eerste af in de grote finale.

Bekijk het complete optreden uit Op zoek naar Maria hierboven. Je kunt alle afleveringen van Op zoek naar Maria terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op Zoek Naar Maria gemist? Tessa Sunniva zingt de klassieker Mijn Leven Is Van Mij of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier