Op1 gemist? Henk Kamp en Ton Elias staan vol achter Mark Rutte

Op1 gemist? Henk Kamp en Ton Elias staan vol achter Mark Rutte

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 4 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 4 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Henk Kamp en Ton Elias staan vol achter <em>Mark Rutte</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 4 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 4 april terugkijken bij Gids.tv. VVD-prominenten Henk Kamp en Ton Elias staan achter Mark Rutte. Dat zeggen ze vanavond bij Op1. Zij hebben forse kritiek op Sigrid Kaag en Wopke Hoekstra, en spreken van een onheuse benadering en een ordinaire machtstrijd. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Henk Kamp en Ton Elias staan vol achter Mark Rutte

VVD-prominenten Henk Kamp en Ton Elias staan achter Mark Rutte. Dat zeggen ze vanavond bij Op1. Zij hebben forse kritiek op Sigrid Kaag en Wopke Hoekstra, en spreken van een onheuse benadering en een ordinaire machtstrijd.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Henk Kamp en Ton Elias staan vol achter Mark Rutte of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier