Op1 gemist? Nieuw seizoen Levenslang met Dwang begint komende week

Op1 gemist? Nieuw seizoen Levenslang met Dwang begint komende week

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 4 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 4 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Nieuw seizoen <em>Levenslang met Dwang</em> begint komende week Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 4 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 4 april terugkijken bij Gids.tv. In het nieuwe seizoen Levenslang met Dwang volgt Jan Kooijman mensen met een dwangstoornis. Hij is te gast bij Op1 om hierover te praten, samen met deelnemers Demi en Niels. Zij hebben een dwangneurose en vertellen daarover. Het nieuwe seizoen van Levenslang met dwang? is vanaf dinsdag 6 april wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Levenslang met dwang? terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Nieuw seizoen Levenslang met Dwang begint komende week

In het nieuwe seizoen Levenslang met Dwang volgt Jan Kooijman mensen met een dwangstoornis. Hij is te gast bij Op1 om hierover te praten, samen met deelnemers Demi en Niels. Zij hebben een dwangneurose en vertellen daarover.

Het nieuwe seizoen van Levenslang met dwang? is vanaf dinsdag 6 april wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Levenslang met dwang? terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Nieuw seizoen Levenslang met Dwang begint komende week of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier