Humberto gemist? Davina Michelle zingt live stukje Arcade van Duncan Laurence

Humberto gemist? Davina Michelle zingt live stukje Arcade van Duncan Laurence

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 4 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

Davina Michelle is ooit groot geworden op Youtube met haar covers, en ze vindt nog steeds plezier in het zingen van nummers van anderen. Humberto vraagt haar dan ook om even a capella een stukje van Arcade te zingen naar aanleiding van haar TikTok-video, het liedje waar Duncan Laurence twee jaar geleden het Eurovisie Songfestival mee won.

Bekijk het fragment van Humberto hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? Davina Michelle zingt live stukje <em>Arcade</em> van Duncan Laurence Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 4 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. Davina Michelle is ooit groot geworden op Youtube met haar covers, en ze vindt nog steeds plezier in het zingen van nummers van anderen. Humberto vraagt haar dan ook om even a capella een stukje van Arcade te zingen naar aanleiding van haar TikTok-video, het liedje waar Duncan Laurence twee jaar geleden het Eurovisie Songfestival mee won. Bekijk het fragment van Humberto hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Davina Michelle zingt live stukje Arcade van Duncan Laurence


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Davina Michelle zingt live stukje Arcade van Duncan Laurence of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV