Koffietijd: Nandi van Beurden dolblij dat ze Op Zoek Naar Maria heeft gewonnen

Koffietijd: Nandi van Beurden dolblij dat ze Op Zoek Naar Maria heeft gewonnen

Bekijk hier hoe Nandi in Op Zoek Naar Maria optreedt als Maria von Trapp.

Nandi van Beurden is op Tweede Paasdag te gast bij Koffietijd. De musicalactrice werd zondagavond gekroond tot winnares van het programma Op Zoek Naar Maria. Ze vertelt dolenthousiast over dit bijzondere avontuur.

Bekijk het fragment van Koffietijd hieronder. Je kunt alle afleveringen van Op zoek naar Maria terugkijken bij Gids.tv.

<em>Koffietijd</em>: Nandi van Beurden dolblij dat ze <em>Op Zoek Naar Maria</em> heeft gewonnen Bekijk hier hoe Nandi in Op Zoek Naar Maria optreedt als Maria von Trapp. Nandi van Beurden is op Tweede Paasdag te gast bij Koffietijd. De musicalactrice werd zondagavond gekroond tot winnares van het programma Op Zoek Naar Maria. Ze vertelt dolenthousiast over dit bijzondere avontuur. Bekijk het fragment van Koffietijd hieronder. Je kunt alle afleveringen van Op zoek naar Maria terugkijken bij Gids.tv. Finale Op Zoek Naar Maria: Nandi & William Spaaij zingen Ergens In De Sterren Bekijk deze video » Spoiler: dit is de winnares van Op Zoek Naar Maria Bekijk deze video »
TV :
Koffietijd: Nandi van Beurden dolblij dat ze Op Zoek Naar Maria heeft gewonnen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Koffietijd: Nandi van Beurden dolblij dat ze Op Zoek Naar Maria heeft gewonnen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier