Sterren Op Het Doek: Frits Spits kiest portret dat hem ontroert

Sterren Op Het Doek: Frits Spits kiest portret dat hem ontroert

Frits Spits is in Sterren Op Het Doek geportretteerd door drie kunstenaars. Uiteindelijk kan hij maar een schilderij kiezen, en de radiopresentator gaat voor het kunstwerk dat hem ontroert. Spits vindt de blik van hoe een ander hem ziet erg leerzaam.

Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek hieronder.

Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Sterren Op Het Doek</em>: Frits Spits kiest portret dat hem ontroert Frits Spits is in Sterren Op Het Doek geportretteerd door drie kunstenaars. Uiteindelijk kan hij maar een schilderij kiezen, en de radiopresentator gaat voor het kunstwerk dat hem ontroert. Spits vindt de blik van hoe een ander hem ziet erg leerzaam. Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek hieronder. Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv. Sterren Op Het Doek: Frits Spits vertelt hoe hij het redt zonder zijn vrouw Greetje Bekijk deze video » Sterren Op Het Doek: Frits Spits vertelt emotioneel over ouders en verlies echtgenote Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sterren Op Het Doek: Frits Spits kiest portret dat hem ontroert of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV