Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star: ‘Hoop dat het er niet uitziet als mummie’

Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star: ‘Hoop dat het er niet uitziet als mummie’

In Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star doen de talenten hun uiterste best om een zo mooi mogelijk make-uplook te creëren, deze keer draait de opdracht om duurzaamheid. Jurylid Nikkie Tutorials vraagt zich echter bij een kandidaat af wat diegene nou toch aan het doen is. En een van de talenten maakt zich zorgen. “Ik hoop dat het er niet uitziet als een mummie.”

Bekijk de beelden van Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star in de video hieronder.

De talentenjacht Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star is elke maandag met een nieuwe aflevering te zien op Videoland.

<em>Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star</em>: ‘Hoop dat het er niet uitziet als mummie’ In Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star doen de talenten hun uiterste best om een zo mooi mogelijk make-uplook te creëren, deze keer draait de opdracht om duurzaamheid. Jurylid Nikkie Tutorials vraagt zich echter bij een kandidaat af wat diegene nou toch aan het doen is. En een van de talenten maakt zich zorgen. “Ik hoop dat het er niet uitziet als een mummie.” Bekijk de beelden van Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star in de video hieronder. De talentenjacht Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star is elke maandag met een nieuwe aflevering te zien op Videoland. Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star: wie maakt het beste zusje van Envy Peru? Bekijk deze video » Nikkie Tutorials in Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star: ‘Ze kunnen beter dan dit’ Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star: ‘Hoop dat het er niet uitziet als mummie’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier