Ik Geloof In Mij: René Le Blanc heeft zijn levensdoel eindelijk bereikt

Ik Geloof In Mij: René Le Blanc heeft zijn levensdoel eindelijk bereikt

René Le Blanc is blij met het feit dat de media hem omschrijft als een 'artiest met A-status'. Volgens René is dat een grote beloning na jaren hard werken: "Mijn doel is bereikt, ik ben landelijk doorgebroken," zegt René in Ik Geloof in Mij.

Bekijk de beelden van Ik Geloof In Mij in de video hieronder.

<em>Ik Geloof In Mij</em>: René Le Blanc heeft zijn <em>levensdoel</em> eindelijk bereikt René Le Blanc is blij met het feit dat de media hem omschrijft als een 'artiest met A-status'. Volgens René is dat een grote beloning na jaren hard werken: "Mijn doel is bereikt, ik ben landelijk doorgebroken," zegt René in Ik Geloof in Mij. Bekijk de beelden van Ik Geloof In Mij in de video hieronder. Ik Geloof In Mij is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik Geloof In Mij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Ik Geloof In Mij: René le Blanc legt uit waarom hij draagvlak van de serie is Bekijk deze video » RTL Boulevard: René le Blanc komt met eigen wijn op de markt Bekijk deze video »

Ik Geloof In Mij is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik Geloof In Mij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ik Geloof In Mij: René Le Blanc heeft zijn levensdoel eindelijk bereikt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier