Hilarische beelden: museumbezoekers schilderen per ongeluk over kunstwerk heen

Hilarische beelden: museumbezoekers schilderen per ongeluk over kunstwerk heen

In een museum in Seoul dacht een stel te maken te hebben met een interactief kunstwerk. Er stonden namelijk verfpotten uitgestald voor het schilderij, waardoor de bezoekers dachten een bijdrage te mogen doen. Ze schilderden beide over het kunstwerk ter waarde van een half miljoen heen. Foutje, bedankt!

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Hilarische beelden: <em>museumbezoekers schilderen</em> per ongeluk over kunstwerk heen In een museum in Seoul dacht een stel te maken te hebben met een interactief kunstwerk. Er stonden namelijk verfpotten uitgestald voor het schilderij, waardoor de bezoekers dachten een bijdrage te mogen doen. Ze schilderden beide over het kunstwerk ter waarde van een half miljoen heen. Foutje, bedankt! Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Zien: op deze plaatsen gaat het sneeuwen op Tweede Paasdag Bekijk deze video » Zien: Door deze robot kunnen we in de toekomst weer coronavrij vliegen Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hilarische beelden: museumbezoekers schilderen per ongeluk over kunstwerk heen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier